Kattoremontti Länsi-Suomessa

Hyväkuntoinen katto on kuin panssari, joka suojaa rakennusta Suomen kosteilta ja usein ankariltakin sääolosuhteilta – missä kunnossa sinun kotisi tai kesämökkisi katto on? H & J Mannonen Oy suorittaa kattoremontit Porissa ja koko Länsi-Suomen alueella, mukaan lukien Ulvila, Nakkila, Kankaanpää, Harjavalta, Kiikoinen, Parkano, Ylöjärvi ja Tampere. Tarvittaessa kattoremontti onnistuu myös kauempana. Meiltä saat kattoremontit kaikenlaisiin kohteisiin laadulla, joka kestää sekä aikaa että katsetta vuosien ajan.

Paras aika kunnostaa katto on nyt!

Olipa kyseessä sitten kodin, kesämökin, autotallin tai varaston katto, sen kuntoa kannattaa vaalia tarkkaan. Esimerkiksi mitättömältäkin vaikuttava reikä kattomateriaalissa saattaa päästää veden ja kosteuden sisään ja alla oleviin rakenteisiin, aiheuttaen ajan mittaan ikävän ja hankalasti korjattavan kosteusvaurion.Varmaa on, että tällöin remonttikustannukset joka tapauksessa nousevat kertaheitolla roimasti. Mikäli epäilet katon kuntoa niin ota heti yhteyttä - meiltä saat avun nopeasti.

Meiltä kattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Kun suunnittelet kattoremonttia, kannattaa se teettää varmasti asiantuntevalla ja osaavalla remonttiyrityksellä - näin varmistut siitä, että työn laatu on moitteetonta ja urakka valmistuu ajallaan. Meiltä saat kattoremontin niin peltikatoille, tiilikatoille kuin myös huopakatoille avaimet käteen -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä saman tien tarjous – H & J Mannonen Oy on alansa palveleva asiantuntija!

Yhteistyökumppanimme

Jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen ja toimitusvarmuuden, ovat kaikki yhteistyökumppanimme tarkkaan valittuja, luotettavia kotimaisia toimijoita. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin.


Weckman Ormax Luvian Puutavaratalo

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa