Kotimaisten ovien ja ikkunoiden jälleenmyynti ja asennus

Uutta ilmettä ja energiansäästöä kotiisi tai yrityksesi toimitilaan huippulaadukkailla ovilla ja ikkunoilla. Meiltä saat Piklas-tuotteet vaikkapa vaivattoman asennuspalvelun kera!

Jälleenmyymme Piklas Oy:n valmistamia, korkealaatuisia ikkunoita ja ulko-ovia. Laajasta valikoimasta löytyy sopivat ovet ja ikkunat niin nykyaikaisiin matalaenergiataloihin kuin perinteisiin tupiin. Autamme mielellämme sopivien ikkunoiden ja ovien valinnassa.

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kodinrakentajat kuin rakennusliikkeet Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Paikkakunnittain palvelemme mm. seuraavissa paikoissa: Pori, Nokia, Ulvila, Nakkila, Kankaanpää, Harjavalta, Kiikoinen, Parkano, Ylöjärvi ja Tampere.Mainion tuotevalikoiman lisäksi saat tarvittaessa kauttamme myös asennuspalvelut.

Valikoimissamme

  • Avattavat ikkunat
  • Kiinteät ikkunat
  • Ulko-ovet
  • Paljon malli- ja värivaihtoehtoja

Ikkunoiden asennus

Teemme ikkunoiden asennuksia erilaisiin kohteisiin. Hyvin asennetut ikkunat ovat tiiviit ja pidättävät lämpöä tehokkaasti, jolloin säästät energiaa. Ne ovat myös pitkäikäiset ja toimivat moitteettomasti. Ikkunoiden ja ovien uusiminen on erinomainen keino kohentaa kodin tai toimitilan ilmettä. Laadukkaat ja energiataloudelliset ikkunat myös nostavat rakennuksen arvoa myyntilanteessa, joten päätös ikkunoiden uusimisesta on samalla selvä sijoitus tulevaisuuteen!

Ovien asennus

Ovien asentaminen hoituu yritykseltämme nopeasti ja siististi. Asennamme erilaisia ovia uudis- ja saneerauskohteisiin. Meiltä saat asennuspalvelun mm. ulko-oville, sisätilojen välioville sekä märkätilojen oville. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä koko Länsi-Suomen alueella, ja sopimuksen mukaan toimimme myös muualla Suomessa. Koulutetut asentajamme takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme tai tilaa asennuspalvelu!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa