Pesuhuone- tai kylpyhuoneremontti sekä muut märkätilatyöt ammattitaidolla

WC- tai kylpyhuoneremontti on yksiä tavallisimpia kodin tai liiketilojen remontteja. H & J Mannonen Oy toteuttaa kaikenlaiset märkätilatyöt ammattitaidolla, edellä mainittujen remonttien lisäksi myös sauna- ja pesuhuoneremontit.  

Meillä on vesieristyssertifikaatti

Märkätilojen saneeraukseen meiltä löytyy vesieristyssertifikaatti (VTT). Erityisesti sauna- ja kylpyhuoneremonttien kohdalla on tärkeää, että remontoijalla on osaamista ja tietoa kosteiden tilojen ominaisuuksista, jotta vältytään myöhemmiltä kosteusvaurioilta. Meidän kanssamme työt menevät kerralla oikein, eikä vesivahinkoja tai muita vastaavia takaiskuja tarvitse pelätä.

Laaja palvelualueemme kattaa Länsi-Suomen ja Pirkanmaan 

Olemme tottuneet työskentelemään laajalla alueella, ja meihin voitkin ottaa yhteyttä koko Länsi-Suomen ja Pirkanmaankin alueilta. Toiminta-alueisiimme lukeutuvat mm. Pori, Nokia, Ulvila, Nakkila, Kankaanpää, Harjavalta, Kiikoinen, Parkano, Ylöjärvi ja Tampere sekä tietysti muutkin alueen paikkakunnat. Ota yhteyttä, niin aloitetaan kylpyhuoneremonttisi tai muu märkätilaremonttisi jo tänään! 

Yhteistyökumppanimme

Jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen ja toimitusvarmuuden, ovat kaikki yhteistyökumppanimme tarkkaan valittuja, luotettavia kotimaisia toimijoita. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin.


RTV Kaakelikeskus Ardex

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa